Количка
0 продукта
 
Марки
 

DocSnoreNix

DocSnoreNix
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Наличност: Изчерпан
Модел: DocSnoreNix - стартиращ сет
Марка: DREVE GMBH
Средна оценка: Продуктът няма оценка

DocSnoreNix

Стартиращият сет съдържа: клеща, 1 х  комплект протрузионни пружини за пациента, фолия / 2 х Kombiplast 3 мм/, шаблон за протрузия, Lightdon Gel 20 ml, Lightdon бондинг 10 ml, UltraTrimm medium, принадлежности, упътване.

Хъркането се появява като последица от блокиране на дихателните пътища по време на сън. С отпускането на москулатурата в съня, фаринксът се стеснява.Вдишваният и издишван въздух трябва да премине през това стеснение и отпуснатото непце започва да "трепти". Това се изразява в т.нар. хъркащи шумове.Падането назад на отпуснатия език може да доведе  до пълно затваряне на задното пространство на небцето и за кратко до спиране на дъха / Apnoen/.

ПриDocSnoreNix се касае за новоразработена патентованаSNX-протрузионна система по д-р Schmitt-Byland, която по време на фазата на съня, привежда долната челюст в положение на протрузия, индивидуално за пациента.С това се увеличава пространството около небцето и типичната опасност от изместването на дихателните пътища значително се редуцира.

Изключителните супер еластични свързващи елементи между горна и долна челюст позволяват в будно състояние всякакви движения на челюстта, напр. удобно преглъщане и значително ограничават натоварването  на челюстната става.

Гъвкавата изработка на пружинните елементи предлага оптимален комфорт на носене и води до по-добро приемане от пациента.

http://www.youtube.com/watch?v=P62Rk00D-CU

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.
Real Time Web Analytics