Смоли за 3D принтиране, с гарантирано високо качество. Производител Древе – Германия.

 

FotoDent® биобазиран модел 385 nm

FotoDent® биобазиран модел е фотополимеризираща смола, която се състои от 50 % възобновяеми суровини. Свойствата на материала разбира се са идеални за производство на модели (също и в работния процес на Aligner). FotoDent® биобазиран модел може да се почиства с FotoClean.

-по-слабо въздействие върху атмосферата

-без канцерогенни тъкани

-по-кратки времена за почистване

-цвят: бежов опак

-опаковка: 1 кг

FotoDent® cast 385 nm & 405 nm

Светлинно полимеризираща смола за изработка на модели за опаковъчна техника. Материалът е високо съвместим: може да се използва с всички налични в търговската мрежа изграждащи материали.

– цвят: червен транспарент

– опаковка: 1 кг

FotoDent® denturе 385 nm

Светлинно полимеризираща смола за изработка на протези. Материалът осигурява точни резултати с изключителна стабилност. Без ММА и цветово стабилна.

– цвят: розов трансперант, розов опак

– опаковка: 1 кг

FotoDent® gingiva 385 nm

Светлинно полимеризираща смола за изработка на венечна маска. Постоянно мека и гъвкава. Перфектно комбинираща се с работни модели, изработени с FotoDent® model.

– цвят: розов

– опаковка: 1 кг

FotoDent® guide 385 nm & 405 nm

Светлинно полимеризираща смола за изработка на водачи. Водачите изработени с FotoDent® guide са стабилни и биосъвместими.

– цвят: прозрачен, син транспарент

– опаковка: 1 кг

FotoDent® IBT 385 nm

Светлинно полимеризираща смола за изработка на брекети. Наблюдението на правилните позиции на брекетите е възможно по всяко време – преди и след фиксиране. Оптимална гъвкавост. Съвместима с всички общи системи за брекети.

– цвят: транспарент

– опаковка: 1 кг

FotoDent® model 385 nm & 405 nm

Светлинно полимеризираща смола за изработка на модели в ортодонтията и протетиката. Устойчива на счупване. Устойчива на абразия, влага и светлина.

– цвят: бежов опак

– опаковка: 1 кг

FotoDent® model2 385 nm

Специално разработена за новите поколения принтери с 385 nm: светлинно полимеризираща смола за изработка на модели в ортодонтията и протетиката. По-бърз процес на принтиране.

– цвят: бежов опак, черен, бял

– опаковка: 1 кг

FotoDent® tray2 385 nm & 405 nm

Оптимизирана, биосъвместима смола за изработка на индивидуални лъжици. Висока реактивност с нисък вискозитет. Опростено почистване и подобрени механични свойства. Хомогенна повърхност.

– цвят: зелен транспарант, син транспарант, червеникав трансперант

– опаковка: 1 кг