Фолио за шини за избелване BioBleach® hard

Термоформовъчно фолио за изработка на шини за избелване, направен от полиетилен. Леко гъвкаво, също подходящо за ситуации с леко подрязани участъци. Доставя се с изолационно фолио за висока и ясна прозрачност.

– дебелина: 0,5 мм

Фолио за шини за избелване BioBleach® soft

Трансперантно термоформовъчно фолио от винил ацетат с твърдост 95 шорА, специално за изработване на шини за избелване и медимекантозни шини.

– дебелина: 1,0 мм

Фолио за ретайнери Biolon

Твърдо термоформовъчно фолио, направено от PETG (полиетилен терефталт гликол). Свързва се с акрилат. Подходящо за изработване на провизори, шини за захапка и оклузионни шини, както и за ортодонтски приспособления.

– дебелина: 0,5 мм; 0,625 мм; 0,75 мм; 1 мм; 1,5 мм; 2 мм; 3 мм

Фолио за провизори Drufolen H

Термоформовъчно фолио направено от полипропилен. Твърдо еластично фолио, изгаря без остатък. Подходящо за изработване на твърдо-еластични отливни части, шаблони за провизори.

– дебелина: 0,6 мм; 0,8 мм

Дистанционно фолио Drufolen W

Меко-гъвкаво термоформовъчно фолио от полипропилен. Изгаря без остатък. Подходящо за изработване на отливни части, местопазител при медикаментозни и избелващи шини.

– дебелина: 0,45 мм; 0,65 мм; 0,8 мм; 1 мм

Фолио за спортни шини Drufosoft®

Меко еластично термоформовъчно фолио направено от етил винил ацетат. Високо възстановяване от деформация, с крайна твърдост 82 шорА. Може да се ламинира и е идеално подходящо за изработване на предпазни /спортни/ шини, позиционери и дублиране на модели.

– дебелина: 1 мм; 1,5 мм; 2 мм; 3 мм;

– цвят: прозрачен, неон-червен, неон-зелен, неон-жълт, син, жълт, черен, бял, розов, червен, тюркоаз, злато, сребро, син-опак, зелен, лилав, светло син, бордо, оранжев

Фолио за шини за бруксизъм Drufosoft®pro

Прозрачно гъвкаво термоформовъчно фолио направено от етил винилацетат. Висока степен на възстановяване от деформации с крайна твърдост 95 шорА. Може да бъде ламинирано и е подходящо за изработване на оклузионни шини, позиционери и шини за бруксизъм.

– дебелина 3 мм

Фолио за индивидуални лъжици Drufoplast

Червено-опак фолио от полистирол. Изключително устойчиво на счупване. Пригодено специално за изработване на индивидуални лъжици, базиси за шаблони за захапка и нареждане на зъби.

– дебелина 2 мм

Фолио за индивидуални лъжици Drufoplast с дръжка

Прозрачно термоформовъчно фолио от полистирол. Изключително устойчиво на счупване. Особено подходящо за изработване на индивидуални лъжици и рентгенови шаблони.

– дебелина 3 мм

Фолио за фунционални шини Kombiplast

Трансперантно меко-твърдо термоформовъчно фолио от полиетилентерефлатат и етилвинилацетат. За изработване на терапевтични шини. Свързва се с акрилат.

-дебелина: 2 мм, 3 мм, 4 мм